Ukategorisert

Gråtass til en liten tass

Jeg er tante til en liten gutt på 2 år som er helt tullete etter traktorer, motorer, biler, anleggsbiler osv. Og jeg kjente på det at jeg var ei «dårlig» tante om jeg ikke strikket en traktorgenser til denne lille tassen, en Gråtassgenser faktisk.

Gråtassgenseren fra Dale strikkes i Falk, men jeg ville ha et bomullsgarn, slik at han kan bruke genseren som en vanlig genser, og at den ikke bare må brukes i kaldt vær. Sjekket strikkefasthet, og valget falt på Safran fra Garnstudio til slutt. I går var jeg og handlet garn, i går kveld startet jeg strikkingen, og i dag har jeg strikket og kost meg med True Blood på TV.

Blir den ikke fin? Jeg synes det, gleder meg til å strikke videre. Gleder meg faktisk så mye at jeg setter på en ny episode True Blood og strikker videre, snakkes!

5 kommentarer