Ukategorisert

Ferdigspunnet BFL

I denne uka ble jeg ferdig med BFL-ulla som jeg spant på den nye håndteinen min. Det er 113 gram ull, som ble spunnet i tre doser på håndteina, og tvinnet sammen til et totrådet garn. Jeg endte opp med 255 meter deilig myk ull, som nå dufter Milo. Det er nesten så jeg kunne brukt hespet til kosebamse om natta 😉

Jeg tror forresten pausen min er over, kanskje 😉 Jeg ble forkjølet forrige helg, og har hatt en uke med astmaanfall, lite trivelig. Det å ha pust er jammen en viktig del av hverdagen, men nå med litt ekstra medisiner er jeg på bedringens vei. Og jeg må si, det er deilig å være i stand til å koke sin egen kaffe igjen, og holde på med håndarbeid <3

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.