Ukategorisert

Heklespinning :p

Har ikke heklet så mye i det siste, men jeg har fått til enda en runde på hexagonene mine, og slik ser det ut nå 🙂 Veldig fornøyd, og så er det så godt når jeg kan hekle sammen lappene mens jeg jobber med de, tråden hekler jeg også inn, slik at det er null tråder å feste 😀

I posten denne uka kom min nye håndtein. En 74 gram tung Greensleeves håndtein, med navnet Hound. Jeg skal bruke den til å tvinne garnet jeg holder på å spinne på Golding teinen min, den var nydelig, og perfekt størrelse. Jeg vet ikke om jeg får 4 ounce på den (113 gram), men jeg får hvertfall 2, og det er bra 🙂 Kromski hespetre fikk jeg også, det er bittelite, 20 cm i høyden ca.

På spinnefronten har jeg fått spunnet ferdig et garn som er en blanding mellom shetlandsull og hundeull, endte opp med 114 gram og 149 meter totrådet garn. Mykt og godt, og jeg er veldig spent på å høre hva oppdragsgiveren synes 😀

Har også spunnet videre på månedsulla fra Spunky Club, jeg har nå spunnet opp halvparten av ulla (2 ounce), og regner med at jeg skal få spunnet en del på den i morgen, gleder meg til å begynne å tvinne!

4 kommentarer

  • Den gode feen

    Gurimalla så fint teppet ditt blir, Marianne 🙂 Eg er i ferd med å avslutte mitt teppe i alpakka nå. Tok det fram i dag og fann ut at det var akkurat passe størrelse som barnehageteppe til minstemann. Skal berre hekle ein kant rundt, så kastar eg inn handkleet for prosjekt-hexagon for mitt vedkommande. Ha ei superduper helg, stor klem frå Linda

  • Gerd Hallingby

    HEI – OG TUSEN TAKK FOR GARNET !!! Jeg er riktignok ikke oppdragsgiver, men hunde-eier og fikk garnøste i går.Det er helt nydelig og jeg klør etter å strikke med det, men det kommer jeg aldri til å få 'råd' til tror jeg; dette må nok spares som minne etter min kjære Betty («,)

    Tusen tusen takk for jobben du gjorde, og til din 'oppdragsgiver';-)