Ukategorisert

Selvvasket, selvpreparert, selvspunnet og selvfarget merino

Jeg er ferdig med det første hespet fra merinoen jeg kjøpte fra Humble Hills! Jeg endte opp med 144 gram garn, totrådet som er en blanding mellom lace og fingering weight. Antall meter, 555 meter når jeg runder litt ned (557,7 sa kalkisen). 
Farget det i går, og endte opp med nydelige grønnfarger! Jeg blandet farge til 150 gram garn, brukte 2 gram av fargen yellow sun, 2 gram av fargen ocher og 2 gram av fargen periwinkel. Sprutet på farget litt etter litt, og fikk et nydelig variert resultat. Dette blir sjal til meg selv, GARANTERT! Jeg skal faktisk begynne letingen etter mønster nå!
 

7 kommentarer

 • Sissel

  Nyyydelig! Gleder meg til å se sjalet ferdig. Og grønnfargene ble flotte. Men jeg liker nå oatmeal og jeg da så jeg synes den var flott i utgangspunktet og.

 • Lunamon

  Utrolig pen grønnfarge!
  Gleder meg til å se sjalet.
  Du er bare utrolig flink.
  Du må føle deg rik som kan bruke plagg du faktisk har laget heeeeelt selv.
  Ha en flott søndag.

 • Rikke

  Hold op hvor er det flot. Fantastiske farver og et flot spil. Det kan du rigtig nok være stolt af. Jeg gæder mig til at se hvad du får ud af det.

  Mange hilsner

  Rikke

 • Pinneguri

  Sier som de andre, helt utrolig flott. Og vakkert. Garnets kvalitet og den gode grønnfargen kommer godt gjennom skjermen, det ser virkelig delikat ut!

 • Rhonna

  Må bare gjenta det de andre har sagt: Garnet ble utrolig fin både i spinningen og fargingen. Dette kommer til å bli noe du absolutt kan peke på og si «Dette har JEG gjort» med stor stolhet. (Og kanskje må sjekke for å bli sikker at den ligger fortsatt i vesken din da du drar eller om en annen har snikket den bort . . .;-)).