Ukategorisert

Sjalet går fremover

Når man ikke tenker på at jeg faktisk har rukket opp en gang, så har jeg da kommet litt i gang. Jeg startet slavisk etter mønsteret, men kjente jeg irriterte meg over at det ikke var symmetri mellom de to halvdelene på sjalet. Så jeg rakk opp og startet på nytt, ene halvdelen etter mønsteret og den andre har jeg speilvendt, nå blir det så fint atte!

I morgen håper jeg at det dukker opp strikkepinner i posten, jeg har nemlig bestilt meg et par Signature rundpinner i pinnestørrelsen til dette sjalet. Steindyre pinner, men jeg MÅ prøve, alt må prøves 😀

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.