Ukategorisert

Den siste uka i bilder

Den siste uka startet med at jeg fikk pakke i posten fra Spinnvilt. Jeg fant ut at de hadde fått inn Polwart, i kilospakker, til en rimelig penge. Selvfølgelig måtte jeg ha en kilo, for jeg har spunnet Polwart før og forelsket meg fullt og helt i den fiberen. Planen er å spinne først, og deretter farge. Vet ikke hva det skal bli enda, tenker det må få ligge litt på vent først, mens jeg bestemmer meg 🙂
Jeg fikk litt da jeg var på spinnetreff forrige uke, selv om det var en haug nye der, og det ble masse prating. Jeg spant ferdig romneyulla nedenfor, som jeg har fått fra Spunky Club for leeenge siden. Jeg spant den på Willy, og valgte å navajotvinne til et tretrådet garn da jeg så de flotte fargeskiftene. Garnet har jeg ikke fått vasket før i kveld, så jeg har ikke fått målt og sjekket tykkelsen på det enda. Legger inn tallene på Ravelry når jeg har fått gjort det.
Annen post som kom til meg denne uka, var nydelig ull fra en Etsybutikk som har adressen http://www.etsy.com/shop/thethylacine. Det som kom var 100 gram merino/seacell og 100 gram merino/silke. Jeg tror nok en av de er det neste på rokken 🙂
Og noen fristelser til slutt! I går sluttet jeg tidlig på skolen, og siden mamma hadde fri kjørte jeg innom et nydelig bakeri her i Trondheim. Fairytale Cupcakes heter det, og ligger på Leutenhaven i Trondheim. Hver onsdag har de glutenfrie muffinser, i tillegg til vanlige. De var utrolig deilige, og så pene å se på!
Glutenfri sjokolademousse cupcake med frosting
Karamellcupcake med karamell- og sjokoladefrosting
Blåbærcupcake med blåbærfrosting

4 kommentarer

  • Anonymous

    Heia :0) – herlige sider med flotte farger og nydelig ull. Jeg gleder meg til å se hva du får ut av ulla du nå har fått. Sokkene dine ble tøffe og du og pusen og det grønne sjalet er bare nydelige.
    God helg i flott høstvær. A9ta :0)

  • Frk.Badegakk

    Oooooh! Nå ble jeg fysen på muffins! Men får vel ta meg sammen og se frem til jeg skal bake eplekake på søndag=D

    Gleder meg til å se garnet du skal spinne!!!!!!