Ukategorisert

Fremgang på Folklore


Folklore, originally uploaded by Giram.

«Næmmen, ka har tante gjort?» I ekte nevøspråk :p Jo, tante har strikket på jakken sin, og det går fremover! Jeg nærmer meg slutten på det andre nøstet med brunt, regner med at jeg bruker 3 nøster på bolen, og 1 på hver erme, jeg får se. Håper jeg kan gjøre det slikt, hvis ikke må jeg bestille mer garn.

Supersoft 100% uld er et deilig garn å strikke med, og jeg bruker metallpinnene fra Knit Picks på dette, nettopp fordi det var mer behagelig sammen garnet, enn hva trepinnene var. Garnet veier ingenting, og det er et strikketøy som er virkelig behagelig.

Jeg lurer fortsatt på om den passer, men den skal strikkes ferdig uansett, så jeg strikker i vei, og prøver etterpå. Den skal jo skylles opp og blokkes, så det blir nok bra.

2 kommentarer