Ukategorisert

Mini Bosworth, Canarywood

Snille Pinneguri har vært på reise, og vært så heldig å få oppleve ull- og fiberfestivalen i Rhinebeck, litt utenfor New York. Før hun reiste spurte hun om det var noe hun skulle se etter for meg, og det var det. Jeg ønsket meg veldig en Mini Bosworth-tein, og hun fant.

I dag kom det pakke i posten, Mini Bosworth-tein i Canarywood, som veier «hele» 14 gram. Jeg har allerede prøvespunnet på den, og fikk et nydelig lacegarnprøve. Som overraskelse var det med en nydelig lilla nøste med det nye garnet Shelter fra Broolyn Tweed.

Tusen hjertelig takk for hjelpa!

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.