Ukategorisert

Nye bøker

I dag kom det et par nye bøker som jeg bestilte meg, den første var Julekuler av Arne & Carlos, og den andre var «Around the world in knitted socks» av Stephanie Van der Linden.

Julekuler kjøpte jeg fordi jeg liker Arne & Carlos kjempegodt! Man må støtte opp om bidragsyterne til strikkekunsten her i Norge også, og boka innholder masse lekre bilder, inspirasjon og stemning. Jeg gleder meg veldig til å se nærmere på den sammen en kaffekopp eller tekopp.

Sokkeboka ble jeg klar over på en strikkepodcast som heter Knit Knit Cafe, hvor hun fortalte om sin opplevelse av boka. Boka inneholder 26 sokkepar, inspirert fra hele verden, og det er et par fra Norge, Sverige og Danmark inni boka også. Masse lekkert! Og jeg har lyst til å strikke alle, og flere av mønstrene kan jeg nok bruke til inspirasjon også.

Herlig med ny input før helga! God helg til dere 🙂

3 kommentarer

  • Lunamon

    :o) Mine «Julekuler» ligger i «postibutikken» min. Skal hente dem i morra, gleder meg virkelig. Endelig det tok lang tid fra Capris, selv om det bare skulle ta noen dager. Det gjorde ikke det.
    Den andre sokkeboka må jeg se litt på på Rav. muligens bilder der.. håper, for den er interesant!
    God helg til deg og dine 4 beinte.

    Mine 4 beinte er 4 uker nu og bare SÅÅÅÅ gode.