Ukategorisert

Flanell og lite blogging


DSC04719, originally uploaded by Giram.

Starter med å vise frem det siste garnet jeg har spunnet, nemlig Flanell fra Spunky Club. Jeg tror det har en tykkelse på ca. worsted weight, har ikke fått målt enda. Men jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og det blir en lue om ikke lenge.

Sånn ellers så har jeg masse å blogge om, men det er en uke utenom det vanlige og blandingen mye å gjøre + ME funker dårlig. Så bloggingen får vente litt. Men jeg lever, jeg må bare få puste litt for å få energi til å blogge igjen. Håper å være tilbake i løpet av helga.

God helg til dere alle!

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.