Ukategorisert

Fredag og straks natt

Tenkte jeg skulle skrive litt før jeg får på pysjen og setter kursen mot senga. Dagen i dag startet ganske laber, men jeg kom meg utover dagen, og nå som dagen er over er jeg ganske fornøyd. Jeg har fått lagd en ny stor skål med sunn salat, jeg har fått spunnet, og strikket.

I posten i dag kom det pakke med fiber, og ikke hva som helt. Det kom 100 gram med babykamelfiber, og 100 gram med babyalpakkafiber fra http://fiberandart.no. Begge er fantastisk myke, men kamelen tar kaka. Det er det mykeste jeg har kjent på fiberfronten. Jeg startet å spinne babykamel, og koser meg. Litt utfordring er det siden fiberen er kort kort, men jeg får det til og gleder meg til å se hvordan det blir.

Nå i kveld har jeg hatt seriemaraton med The Kardashians, og strikket på en babyjakke som jeg har startet på. Det siste garnet jeg fikk ferdig (finding rainbows) blir nemlig til en Baby Surprise Jacket som Elisabeth Zimmermann har lagd mønsteret til. Garnet er perfekt til jakken, er superdigg å strikke med, og jeg KOSER meg!

Og det beste av alt! Jeg har fått melding om at kameraet er ferdig på reperasjon, så jeg har tenkt å hente det i morgen, da kommer det bilder av babyjakken og regnbuegarnet i farger som stemmer.

Enn så lenge, god natt og GOD HELG!