Ukategorisert

Sokkestrikking

I går var det gått 1 uke siden jeg ble operert, har vært en lang uke i grunn. Smerter de første dagene, og uvant i dagene etter. Men midt oppi alt har jeg fått strikket en del. Og 2 sokkepar på 2 uker må være bra produktivitet 😀

De første jeg startet med var helt vanlige tynne ullsokker til lillebroren min. De har jeg strikket med Regia 4-fädig på pinne 2,5, og de passer til herreben i str 44. Var litt styr med disse, siden jeg har strikket ferdig ene sokken 2 ganger, før jeg endelig fikk de i en passende størrelse. Men flotte, tynne sokker ble det. Bare å håpe på at lillebror blir fornøyd. I følge han var det ultimate sokker, siden de var enda tynnere enn de han allerede har.

De andre sokkene jeg har strikket er de jeg blogget om i forrige innlegg. Monkeysokkene fra CookieA sin andre bok, Knit.Sock.Love. De har jeg strikket i Skinny Bugga! på pinner 2,5 mm, og ende opp på en størrelse 38-39 tror jeg. Har ikke målt nøyaktig enda. Fargen på garnet heter Clouded Sulphur.

2 kommentarer