Ukategorisert

Spinnetreff

I dag har vi hatt spinnetreff i Trondheim igjen, og jeg må få lov til å skryte litt. Jeg er så utrolig glad for at vi har spinnegruppen vår, det er høydepunktet mitt i måneden, og jeg lader opp til hvert eneste treff, det vil jeg bare ikke gå glipp av!

I dag hadde jeg med Rose på spinnetreffet (Majacraft Rose) fordi jeg ville fortsette å spinne den sorte alpakkaen som jeg holder på med. Jeg hadde allerede fyllt opp nesten en spole. Da jeg sto opp i  morges, var jeg rask til å finne frem kardemaskinen, fordi jeg hadde bestemt meg for at den andre tråden skulle innholde litt lilla glitter. Nå etter treffet er jeg nesten ferdig med begge spolene, og jeg gleeeder meg til å tvinne, og se hvordan garnet blir. Ja, for dette garnet skal bli sjal (BOMBE!) :p

Bilde kommer når jeg har fått til å tatt et, svart ull er ikke det enkleste, nemlig ;p

Én kommentar