Ukategorisert

Vel overstått

I går befant jeg meg på Røros, og fikk operert ankelen. Jeg hadde nemlig et leddbånd som var alt for langt, men nå er det kuttet og skøytet sammen. Og mens båndet skal gro, så er foten pent innpakket i gips, en hvit klosse :p

Jeg kortet ned ventetiden med strikking, og hadde med meg garnet Skinny Bugga! i fargen Clouded Sulphur, og strikket på en sokk av CookieA, Monkeys. Nå er jeg ferdig med hælen på første sokk, og lurer på hvorfor jeg ikke har strikket dette mønsteret før, fantastisk morsomt strikketøy 🙂

6 kommentarer

 • Marit

  Lykke til med «groingen» :o) Disse ukene går raskt skal du se – vinter, mørkt og regn… ikke noe annet å gjøre enn å strikke, spinne, fyre og slappe av likevel!

  Monkeys strikket jeg også nettopp. 2. paret mitt, og siden jeg er med på knit.sock.love-alongen på Ravelry skal jeg strikke Monkeys i mars igjen :o)

  God helg!

 • Moan

  Monkeys er flotte. Har et par på bena i skrivende stund 🙂
  Klarer ikke helt å se for meg 'skyet svovel', men kanskje det kommer et bilde når de er på bena? 🙂