Ukategorisert

Håndteinspinning

Nå når jeg ikke har mulighet til å tråkke på rokken, er det håndtein som redder meg. Jeg har funnet ut at jeg er avhengig av spinning, avhengig av den følelsen det gir å skape garn, og den terapien det gir meg.

Da jeg kom hjem fra sykehuset lå det pakke og ventet på meg. Det var februarulla fra fiberklubben hos Crownmountain Farms som ventet på meg. I pakken var det 4 ounces Swalesdale ull, en veldig, veldig grov ull, som brukes f.eks til gulvtepper. Selv om den var grov var den veldig god å spinne, og jeg spant den på Goldingteina mi som er 21 gram tung.

Nå har jeg fått et nytt prosjekt på håndteinen, denne på Bosworthteina som veier 14 gram. På teina er det BFL fra Trenchwork i fargen Harvest, fantastisk god å spinne!

2 kommentarer

 • Anonymous

  Her var det mye herlig ull og flott garn. Nydelig rødfarge. Det skal bli spennende å se hva du får til av det ;0)
  Jeg hadde nok puttet alle de lekre nøstene i store glasskrukker og satt de midt på spisebordet :0)
  Så håper jeg at foten din snart blir så bra at du får tråkket på rokken igjen. A9ta :0)

 • Sissel

  Vet du, jeg skal ta med eller sende deg noen lokker av den ulla jeg har fått her oppe jeg, og så kan vi sammenligne. For jeg er fryktelig nysgjerrig på hvor grovt det er i forhold til det. Jeg er bra sikker på at Norsk ull er deilig og mykt i forhold til det der, selv om jeg egentlig har betrakta Norsk ull som for grovt for min smak.

  Men det ser lekkert ut da. Som alltid:)