Ukategorisert

Hearts of Kauni

Denne jakken begynte jeg på i april 2008 faktisk! Jeg begynte på ermene, og begge de er ferdige, og bolen er påbegynte. Nå har den vært UFO igjen en lang stund, rett og slett fordi at jeg ikke har hatt hjerne til å takle mønsteret, mønsteret er av typen umulig å memorere mer enn den omgangen man holder på med. Sååå, derfor har den marinert.

Men i går fant jeg den frem igjen, og satte igang og strikke, og det gikk faktisk ganske bra!

Slik så den ut da jeg startet i går:

Og slik ser den ut akkurat nå:

Anbefaler å telle hjertene, se hvor mye jeg har fått gjort siden i går! Hehe, jeg er ganske fornøyd. Jakken strikkes i Kauni Effektgarn 8/2 i fargen EH.

7 kommentarer

 • hillevistrand

  hei
  hvilket mønster er dette?
  nydelig!
  har du brukt samme fargen EH og startet i to ulike ender/nøster?
  går det an å få tak i mønsteret? vi kan evt bytte hvis du ønsker kaunimønsteret på «Autumn-jacket.
  mvh hillevi

  • Marianne

   Heisann! Mønsteret er en mønsterrapport fra en barnegenser, som jeg jeg brukte, ellers brukte jeg strikkefasthet og cm for å regne ut slik at den skulle passe meg, så jeg har desverre ikke mønster siden det kommer fra mitt hode 🙂 Men det er samme farge ja, har bare begynt i forskjellige farger i nøstet, slik at samme farger ikke kræsjet i bunn- og mønsterfarge.