Ukategorisert

Herlig sokkegarn fra Three Ewes Twisted In Fiber + annet snop

Denne uka har jeg fått mye fint i postkassa, blandt annet superherlig sokkegarn fra Three Ewes Twisted In Fiber! Det er selvstripende sokkegarn som kommer som nydelige nøster med sløyfe og greier. Sånt kan jeg ikke motstå! Det er 75% sw merino og 25% nylon, og garnet er supermykt.

Jeg fikk også en pakke med 420 gram 50% babykamel og 50% silke fra Wingham Woolwork. Gleder meg veldig til å spinne det!

Og til slutt! Jeg er ferdig med garnet jeg spant på Bosworthteina mi, 100 gram BFL i fargen Harvest fra Trenchwork.

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.