Ukategorisert

Min nye lille venn, MiniSpinneren

Etter operasjonen ble det slutt på rokkespinningen for meg, med en fot satt ute av spill, og den andre som venter på samme operasjon, gikk det bare ikke å trø på rokken. Jeg kjente desperasjonen øke, og prøvde så godt jeg kunne å erstatte spinning med håndteinspinning, men det er ikke helt det samme.

Så tankene vandret og jeg ønsket meg en elektrisk rokk, slik at jeg får til å spinne mens jeg er satt ute av spill. Jeg sjekket markedet, og hadde egentlig sett for meg espinneren til Ashford. Heldigvis var det en liten fugl som tipset meg om HansenCrafts MiniSpinner, og jeg forelsket meg + at den hadde bedre egenskaper enn Ashfords, og prisen endte opp på ca det samme.

Jeg bestilte, og forrige onsdag kom herligheten! Jeg har kjøpt HansenCrafts MiniSpinner med WooLee Winder i fargen Cherry, og er helt fantastisk fornøyd. Og på en uke har jeg faktisk fått spunnet 330 gram garn. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd tror jeg!

Jeg kan justere tempoet, bremsen, skifte spinneretning, og starte og stoppe den på to måter; enten via en av- og på-knapp, eller via en pedal alá en symaskinpedal.

2 kommentarer