Ukategorisert

Ullstundlue og post

I går kveld fikk jeg ferdig Ullstundlua som jeg har strikket i Ullstund-Kal på Ravelry. Den er strikket i merino/silke på pinne 3,5 og 4. Garnet var nok litt for tynt, slik at luen ble i barnestørrelse. Men den er like fin for det, og jeg legger den i lageret. Eller hvis noen har lyst til å kjøpe den, så er det lov. Jeg ble hvertfall veldig fornøyd, og det er så koselig å strikke med selvspunnet garn. Mønsteret på lua kom ikke så godt frem, så derfor legger jeg inn et bilde fra webcam nedenfor, der mønsteret vises.

Mønsteret er laget av Yarn.no, og du finner det her.

Litt spennende post har jeg også fått denne uka. Jeg fikk et hespe garn som jeg har bestilt. Det er Blue Moon Socks That Rocks Lightweight i fargen Rolling Stones. Må gjøre litt research før jeg finner ut hva jeg skal strikke. Jeg fikk også pakke fra Silja, en nydelig nøstepinne og silk hankies. Desverre har jeg ikke fått tatt bilde av det, men tuuusen takk!

4 kommentarer