Ukategorisert

Siste spinningen + kveldsprosjektet

gPå onsdag ble jeg ferdig med Polwarthulla som jeg fikk fra Crown Mountain Farms Fiberclub 2011, i fargen Hittite Kingdom. Jeg klarte jo nok en gang å spinne ulla sytrådtynt, og det føltes ut som om jeg aldri ble ferdig. Tvinnet det til et totrådet garn, og jeg ble fornøyd. Ikke helt mine farger, så det er mulig at det blir lagt ut i Eplabutikken min.

Garnet er enda uvasket og umålt, men tykkelsen er lace til light fingering weight.

På kveldstid har jeg strikket litt mer på Celessjalet mitt, i alpakkaen fra Enhaugen gård som jeg spant. Snart halvveis på midtfeltet 🙂

Én kommentar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.