Ukategorisert

Sokkedilla!

Jeg er visst blitt rammet av sokkedilla igjen, og er veldig fornøyd med å ha 4,5 sokker siden 21. januar, hehe. Under ser dere de stripete sokkene jeg har strikket, i hele sin prakt. Gleder meg veldig til å begynne å bruke de når den dumme Forrest Gump-foten har forsvunnet. Nedi den er det for varmt med bare en liten bomullssokk.

Siden sokkedillaen virkelig har kommet i hus, så passet det bra med et par sokkeblokkere som jeg har ønsket meg lenge. Jeg fant et par her hos Succaplokki  i min størrelse som jeg bestilte. De er laget av resirkulert plast, og de var nydelige. Størrelse M og L er på ønskelista.

Det siste som har kommet på pinnene er et par Monkey Socks som strikkes i Socks That Rocks Lightweight i fargen Rolling Stone. Og ja, jeg har slått på stortromma og kjøpt dritdyre strikkepinner, Signature Needles i str 2,5 mm. Love them!

3 kommentarer