Ukategorisert

Sokkestrikking

Den siste uka har vært preget av sokkestrikking. Det første jeg har fått AV pinnene er stripete sokker til meg selv i det selvstripende garnet fra Three Ewes In Twisted Fiber. Det mykeste sokkegarnet jeg noen gang har kjent på!

Jeg strikket de til meg selv i str. 34, og strikket inn hælen etterpå, slik som man her i Norge er kjent for med Russesokker.

Jeg har et par sokkeblokkere på vei i posten, så frem til jeg får de, så blir det bilder av sammenlagte sokker i dag 🙂

De andre sokkene jeg har strikket på er teststrikking. Pinneguri har nok et gang et sokkemønster som snart blir lagt ut for salg. Sokkene heter Olja Lyn, og jeg har fått ferdig 1. sokken, og sendt mine tilbakemeldinger til henne. I morges startet jeg på sokk to, og jeg elsker mønsteret, allerede er jeg klar for hælen på sokk to.

Mine sokker strikker i Socks That Rock Mediumweight, på pinner i størrelse 2,5 mm.

2 kommentarer