Ukategorisert

Swappakke og spinning

I Ullstundgruppa på Ravelry har vi hatt en swap, hvor vi sendte enten spinnepakker, eller strikkepakker til hverandre. Jeg fikk min forrige helg, men har vært kjempetreg med å få bildene inn på maskina.

Jeg fikk en herlig pakke fra Yarn.no med en Polwarth-roving, silke-roving og Angelinafiber (glitter). Fargene var jo heltreff, skikkelige Mariannefarger som jeg gleder meg til å spinne.

Tusen hjertelig takk, jeg ble veldig veldig fornøyd!

Jeg har også spunnet mye, og har fått spunnet ferdig to garn. Det første er 208 gram Polwarth fra de 2 kg jeg kjøpte. Jeg spant et «ekte» tretrådet garn, som ble fantastisk flott! Jeg har notert ned detaljene fra spinningen, og har planer om å spinne garn til en jakke til meg selv, jeg gleder meg!

Det andre garnet jeg spant var 100 gram merino. Pinneguri ville kjøpe et håndspunnet garn fra meg, og lurte om jeg hadde en hovedfarge som kunne passe til. Det hadde jeg ikke, men jeg hadde veldig lyst til å spinne et garn som passet til. Det ble tretrådet merino i mørk olivengrønn, som jeg prøvde så godt jeg kunne å få rimelig likt det som allerede var ferdig. I dag fikk Pinneguri pakken, og siden jeg glemte å ta bilde, så fikk jeg lov til å låne bildet hun tok.

Lånt med tillatelse fra Pinneguri

2 kommentarer