Ukategorisert

Ny kopp og nye visittkort

Jeg vet det er blitt en stund siden jeg sist oppdaterte, og grunnen er rett og slett at jeg har vært fullstendig oppslukt i ullfarging og strikking på Shipwrecksjalet mitt. Nå er jeg i mål med sjalet, og det er oppdatering like rundt hjørnet. Må bare få tatt bilder først, men det blir straks mer liv i meg.

For å si det slik, jeg brukte 2 uker og 4 dager på sjalet med 5000 perler, og de 1160 maskene som jeg felte av til slutt, ikke rart jeg ikke har oppdatert.

Imens, se det flotte jeg fikk i posten i dag, ny kopp fra Vistaprint, som jeg bestilte samtidig som jeg la inn ordren på visittkort. Kjempefornøyd, og det er stas med kaffekopp med Bosworth håndteinen min på 🙂

2 kommentarer

  • anneglor

    Koselige visittkort og herlig kopp da:-) Sjalet har jeg sett og det ble bare mega super flott:-)

  • Anonymous

    Flott kopp og kort. Du har valgt et veldig koselig motiv. – og så gleder jeg meg til å se sjalet med alle perlene…… Mens du har vært flittig og strikka og spunnet har jeg vært i hagen og begynt på våronna der. Herlig det òg. A9ta :0)