Ukategorisert

Shipwreck Shawl

Jeg er ferdig med Shipwreck sjalet! Faktisk ble jeg ferdig i helga, men jeg har ikke orket å ta bilder før i ettermiddag, ikke klarte jeg å pønske ut hvordan jeg skulle ta best bilder heller… Men, nå er bildene tatt og jeg kan skryte av sjalet mitt!

Dette var et godt sjal for selvtilitten, og det at jeg brukte 2 uker og 4 dager hadde jeg aldri trodd på forhånd. Trodde det skulle ta mye lengre tid. Men jeg avslutter med å si, sjalet er strikket med Wollmeise Lace, og jeg sitter igjen med 94 gram etter at jeg er ferdig. Ord blir overflødige, nyt bildene!


12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.