Ukategorisert

Hei hei

Lenge siden jeg har skrevet her nå, jeg har bare ikke hatt inspirasjon, tid og ork til å ta bilder eller blogge. Men i dag fikk jeg tatt litt bilder, og jeg tenkte at jeg kunne prøve å få til et innlegg her 🙂

Som noen av dere har oppdaget så er jeg ikke på Facebook lengre, men jeg har det bra, og jeg har mye mer strikketid nå som jeg ikke er nødt til å glane og oppdatere meg på Facebook.

I påska strikket jeg ferdig Hitchhikersjalet av Polwarthen jeg farget og spant. Til dette brukte jeg ca 73 gram entrådet Polwart på pinne nr 3,5.

Jeg har også fått strikket ferdig et par Wanidasokker fra Cookie A sin Sock Innovation. Disse ble strikket på pinne 2,5 med Wollmeise Twin i fargen Fliederbusch. Disse ble i størrelse 38-40, og har allerede flyttet til Edinburgh.

3 kommentarer