Ukategorisert

I prosjektkurva akkurat nå

Hovedprosjektet i lengre tid nå har vært jakken til meg selv, hvor mønsteret heter Meringue Yoke Cardigan av Ann Budd. Denne strikker jeg i merinogarnet jeg har spunnet av merinofellen jeg kjøpte, vasket og preparerte i fjor. Under spinneprosessen var eg langt fra begeistret, jeg var heller det motsatte. Men i strikket form elsker jeg den, og den blir så fantastisk myk! Jeg fant ut at jeg ville vente med å strikke ermene, så jeg brukte Provisional Cast On istedet, og la opp til ermemaskene, og strikker rundfellingen først.

Prosjekt 2 heter Shetland Pi Shawl, og er et rundt sjal som Wendy D. Johnson har lagd mønsteret til. Dette sjalet strikker jeg i Malabrigo lace, første gangen jeg prøver akkurat dette garnet, men jeg liker det veldig så langt.

Prosjekt 3 er Summer Mystery Shawlette av Wendy D. Johnson igjen. Dette er en strikk-«along» hvor vi får mønsteret i flere deler. I går kveld fikk vi del en med info om hvor mange masker vi skulle legge opp, og starten. I morgen kommer del to 🙂