Ukategorisert

Spinnespinne

Det har ikke skjedd så mye på spinnefronten i det siste, men litt har det jo vært. Jeg starter med å vise frem fiberet jeg fikk fra Crown Mountain Fiber Club i mai, 4oz med Polwarth i fargen Eye of the Tiger. Denne ble jeg ganske fornøyd med, jeg liker fargene i et tigerøye. Fortsatt ikke spunnet, men det stikker ikke av. 😉

For litt siden fikk jeg pakke fra Highland Handmades (hun som har podcasten The Fiberista Files). Der kom det 4 oz med merino/tencel i fargen Poetic. Jeg spant den totrådet og endte nok opp med noe ala en fingering weight.

Jeg har også kjøpt meg en ny bok, en bok som beskriver ulla på forskjellige saueraser. Tips på hvordan den skal behandles spinnes osv. Jeg elsker den! Og den har nydelige nærbilder av lokker.

En annen bunt jeg har spunnet, er 4 oz med Polwarth fra Woolgatherings i skikkelige gladfarger! Denne spant jeg og kjedetvinnet for å beholde fargene for seg selv. Aner ikke hva det skal bli enda, men jeg hørte at opphavet ønsket seg noe i disse fargene :p

Og det siste bildet viser at jeg har begynt å spinne Polwarthfellen jeg kjøpte meg, og jeg er VIRKELIG fornøyd!