Ukategorisert

Ferdig med håndteinspinningen

I dag fikk jeg endelig ferdig merino/tencelen som jeg har spunnet på håndteinene mine som veier 14 og 15 gram. Det er 112 gram ca og endte opp med 255 meter kjedetvinnet garn (3-trådet).

Sånn innimellom spinningen så må man jo strikke litt også. Og jeg hadde jo med meg strikking til London. Akkurat nå strikker jeg på Cookie A sine BFF sokker. Disse strikkes i Cascade Heritage Handpainted på pinne 2,5, og jeg strikker 2 på en gang. Tenkte det kunne være greit å strikke 2 på en gang siden de skal bli str 45. Når jeg er ferdig med én, så er jeg ferdig med to!

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.