Ukategorisert

Ferskt fra strikkepinnene og rokken

Jeg strikker og spinner om dagene, og jeg har til og med fått tatt bilder! Ikke dårlig, Marianne 😉

Det nyeste fra rokken er Polwarthen som jeg viste frem i forrige innlegg. Det ble 231 gram med tretrådet garn, som er på tykkelsen med babyull, sokkegarn. Veldig fornøyd, og jeg tror jeg kanskje har en plan, tiden vil vise.

Jeg har også fått noe av pinnene, det første synes jeg er veldig moro! Null krøll på ørepluggene til iphonen min framover, for nå kan jeg bevise at jeg er en strikker mens jeg snakker i telefonen, eller hører på ipoden, hihi. Jeg brukter pinner som var 2 mm.

Til slutt må jeg vise frem de siste sokkene jeg har strikket. Det er ikke småtteri altså, 2 stk sokker i størrelse flytebrygge (45) på pinne 2,5, og de er strikket i Cascade Heritage. Mønsteret heter Roger.

2 kommentarer