Ukategorisert

På pinnene nå

Først må jeg vise den flotte strikkeveska som kom i posten før helga. Kan du skjønne at jeg er en stor fan av Piddleloop sine strikkevesker? 😉 Jeg har nå 4 stk og jeg elsker de, det er et fantastisk sømarbeid som er gjort, og de er superdelikate. Den siste kalles en Large Wedge og er stor, 40 cm bred, og 16 cm høy.

 

I denne får man fint plass til et stort prosjekt! Og som dere ser så har jeg allerede innviet den, og oppi den ligger det en teststrikking for Pinneguri. Det er et nytt design på et babyteppe som jeg prøvestrikker. Jeg har valgt å strikke dette i Dale Babyull, og det valget er jeg veldig fornøyd med.

Siden jeg spesialbestilte denne (fordi jeg eeelsket stoffet) så fikk jeg en passende liten button som det står «Sewn just for you» ♡

Jeg strikker videre på BFF-sokkene mine som skal bli str 45. Foten måler nå 19 cm av de totale 29 cm 🙂 Flaks at jeg strikker begge samtidig, for når jeg er ferdig med én, så er jeg ferdig med begge. Lykke!

3 kommentarer