Ukategorisert

Tour de Fleece – så langt

Tour de Fleece er i dag på sin 5. dag, og jeg spinner litt hver dag mens jeg kikker på Tour de France og koser meg. Hittil har det vært mobilbilder fra meg, men i kveld kom jeg meg endelig ut og fikk tatt bilder av det jeg har gjort så langt. Jeg koser meg, og i dag har jeg fått farget 8 ounces Polwarth som skal på rokken Rose i morgen 🙂

Ferdigstilt før Tour de Fleece, 100 gram BFL
Første ferdige i Tour de Fleece, 65 gram merino på håndtein, 210 meter
Merino/tencel fra Greenwood Fiberworks spinnes på håndtein
Polwarthfellen jeg vasket og kardet spinnes på Lille Frøken Hansen (elrokken)
Og min fotoassistent, Mammapus 🙂

2 kommentarer

  • Marit

    Så godt at Mammapus er med å passer på! Du har fått spunnet så mye i touren, Marianne! Masse lekkert, og jeg er spent på hvordan den merino/tencelen blir ferdig!

    Ha en fin dag!

  • Huset i midten

    Så mye fint! Gleder meg til å bli flink nok til at det jeg spinner, ser ut som garn 🙂 Og så hyggelig med hjelp av fine, flinke mammapusen!