Ukategorisert

Friluftsblogging

Jeg har tenkt i flere dager nå at det var på tide å blogge igjen, men formen har vært dårlig etter at jeg kom hjem fra Stockholm, ikke helt uventet, men jeg klarer aldri å venne meg helt til de store nedturene likevel. Uansett, blogging!

I dag er det et nydelig vær her i Trondeim, men varm vind og sol. Vi har en flott uteplass og jeg tok med meg maskina og diverse ut for å blogge i friluft. Må selvfølgelig vise dere hvor fint jeg har det akkurat nå 🙂

Over til håndarbeidsblogging!

Jeg starter med å vise frem det siste jeg har spunnet. Da jeg farget sist hadde jeg igjen en liten bit som jeg farget til meg selv. Det er BFL, 58 gram og det ble til et totrådet garn på 166 meter. Jeg er ekstra fornøyd med dette garnet, for jeg fant igjen vennskapet med rokken min, og fikk til en rokk som var behagelig å spinne på. En for skitten bremsesnor er bare dumt, da sitter du med en rokk som har SUPERbrems.

Neste prosjekt på pinnene er del tre av Camp Loopy som jeg har vært med på i sommer. Oppgangen denne gangen var å strikke hva vi ville, men vi må strikke med MINST 800 yards. Jeg gikk for et babyteppe, for de får alltid ben og gå på. Mønsteret jeg strikker er Jared Floods Umaro og siden jeg strikker med et tynnere garn og pinner, la jeg opp to ekstra rapporter. Jeg strikker  med Madelinetosh DK, og bruker pinne 4,5 på teppet. Jeg nærmer meg halvveis!

Og så til det siste prosjektet… hold dere fast! Ribbestrikk, jepp. All den ribbestrikken som Pinneguri har strikket i det siste har inspirert (utfordret) meg, og i går satte jeg i gang. Det jeg har begynt på er en ribbestrikkgenser til nevøen i Wollmeiserester. Så langt går det strålende, og striper gjør det hele moro.

4 kommentarer

 • Hege

  Flotte farger på genseren! Blir nok en glad-genser 🙂 Babyteppet må jeg sjekke mønsteret på. Har en venninne som venter barn snart, så kanskje et teppe hadde vært tingen å strikke 😉

 • Pinneguri

  Så fine farger du har valgt. Jeg hadde ikke sett det fra de andre bildene dine 🙂
  Men ellers syns jeg også det teppe til Flood er vakkert, og har også lurt på om jeg skulle prøve det. Det blir i hvert fall vakkert i MT.

 • Lunamon

  For en nydelig ribb genser dette blir!
  Knotten min elsker sin, baby i rib med armer.
  Død kjedelig å strikke, men du og du for en genser. For en herlig uteplss du ahr til å blogge fra. Nyt finværet og lad deg opp igjen.