Ukategorisert

Marianne kan også ribbestrikk

I siste Ullstund-episode lot jeg meg imponere over Pinneguris ribbestrikkbukse. Selv har jeg litt vonde føleleser knyttet til ribbestrikk, jeg synes det er det mest kjedelige sysselen i hele verden (OK, jeg overdriver «litt» nå). Men samtidig som ribbestrikk er kjedelig, så finnes det faktisk ikke bedre ullbukser til barn. De vokser med, samtidig som barnet vokser, og blir den for kort så kan den strikkes på. Jeg vokste opp med slike bukser, og det har jeg tenkt at mine evt kommende barn også skal gjøre, om jeg så må strikke de selv.

Undertegnede i deilige ribbebukser og stilige briller 😉

Og som avslutning føler jeg at jeg må bevise at jeg kan faktisk strikke ribbestrikk, jeg har strikket minst to stk voksenplagg i ribbestrikk faktisk!

4 kommentarer

 • Pinneguri

  Hehe, for et herlig bilde av deg i ullbukse og eh … artige briller 😉
  Det var ikke det at jeg tvilte på at du kunne ribbestrikke – du måtte jo snakke ut fra erfaring 😉 Jeg har til gode som sagt, å strikke voksenribb. Kanskje jeg forandrer mening da.
  Det var to fine gensere, jeg likte særlig godt grønnfargen.

 • Marianne

  Pinneguri, jeg trodde ikke at du tvilte på det 😉 Tittelen skulle kanskje vært Marianne kan også ribbestrikk hvis hun VIL 😉

  MarianneG, du har skjønt det, hehe.

 • Marit

  Herlige lille Marianne i ullbukse 🙂

  Jakken og jumperen din er bare så flotte -imponerende ribbestrikk!

  Jeg må innrømme at ribbestrikk er helt ok, men hater å strikke ribbestrikk på sokker…