Ukategorisert

Hearts of Kauni

Den 20. april 2008 begynte jeg på jakke til meg selv i Kauni effektgarn, i fargen EH. Mønsterrapporten fant jeg i et Sandneshefte for barn, og mønsteret komponerte jeg selv ved hjelp av målebånd, strikkefasthet og regnekunnskaper. Siden jeg begynte i 2008, sier det seg selv at det har tatt sin tid, men det har vært en jakke hvor jeg hat tillatt tid, det viktigste var at den skulle passe.

Nå i det siste har jeg funnet frem jakken igjen, og jeg så at det var slettes ikke mye igjen å strikke, jeg var like under der ermehullene startet da jeg fant den frem denne gangen.

I går, 28. september 2011 kunne jeg stolt si at jakken var ferdig, og den PASSER! Den fikk seg en vask, og Kaunigarnet myknet veldig opp, og jeg fikk ut spinneolje og skitt som er i garnet siden at det ikke blir vasket etter spinning.

14 kommentarer

 • AnnetteK

  KJEMPEFLOTT!!!
  For en vakker jakke du har strikket. Den var vel verdt den tiden den tok, det viktigste var at den ble ferdig til slutt.
  Rett og slett dritlekker!
  Imponert over alt du får til, kjenner jeg er ikke helt der hvor jeg finner på og lager sånne store plagg uten ferdige mønster ennå.
  Håper og tror du får masse glede av denne jakka.

 • Pinneguri

  Og perfekte høstfarger! Det ble en sånn jakke som kan slenges utenpå før det blir altfor kaldt, så dette må sies å være godt planlagt 😉

  Likte så godt det nederste bildet, ikke oppstilt, bare naturlig flirende M.

  Det må være et hull der nå, i strikkeprosjektene? Og sikkert helt utrolig godt å være ferdig med.

 • Flowermouse Design

  Gratulerer!! Utrolig flott jakke, og den passer perfekt. Det siste bildet er genialt – jeg måtte smile. Det er så mye glede i det!! Takk for at du delte det!! Kos deg med jakken!!!

 • Kristin

  For et kunstverk Marianne 🙂 Jakka ble utrolig fin, også var deet jo perfekt at den ble ferdig nå til høsten og vinteren 🙂 Godt jobba!!

 • Marianne

  Tusen takk for alle de flotte kommentarene, de varmer! Og jeg må innrømme at jeg er veeeldig stolt over at jeg er ferdig, og at den ble så bra, hurra!

  Annette: Jeg synes faktisk det var enklere enn å bruke mønster. I mønster stoler jeg litt blindt på størrelsen, kanskje derfor de aldri passer :p Mamma har vel fått 2-3 jakker som egentlig var til meg, hehe.

  Pinneguri: Et godt hull er det 😀 Enda en strikkeveske/prosjektveske er ferdig.

 • Anonymous

  Ei nydelig jakke til ei herlig jente. Flotte farger, et skikkelig kunstverk. Jeg skjønner at du har hatt en morsom fotograf…. ;0) A9ta

 • Marit -Tusenfryd

  For ei flott jakke du har laget!
  Kauni garnet har nydelige farger og skiftningene er passe store synes jeg. Jeg har ikke strikket med akkurat den fargen, men likte den godt og kunne tenke meg å prøve en gang.