Ukategorisert

Ribberibbribb

Forhistorien til denne genseren var at jeg sa på podcasten at jeg ikke klarte ribbestrikk, at det var sååå kjedelig og ga meg angst. Oppi dette var det mye snakk om ribbestrikk på bloggen til Pinneguri, og jeg var jo 150% enig i at ribbestrikk er det beste til ullklær… En SPRØ tanke slo meg, og jeg måtte utfordre meg selv. Fant frem restegarn i Wollmeise og satte i gang med ribbestrikkgenser til nevøen. I dag ble genseren ferdig og den er overlevert til tantegutten

Genseren er strikket i Wollmeise Twin og 100%, og jeg har brukt fargene Alte maus, Neptun, Pesto og Barista. Den er strikket på pinne 3mm og jeg har strikket den i str 4 år, men laaaang bole og ermer, så han har noe og vokse i 🙂 Jeg har ikke brukt mønster på denne, men har du lyst til å strikke en ribbegenser så har Pinneguri nettopp sluppet et mønster på genser fra str 1 år til 4 år 🙂

8 kommentarer

 • Kristin

  Så fin den ble 🙂 Jeg har akkurat felt av Pinneguri sin ribbe genser. Kjedelig men jeg tror det er verdt det og planlegger å strikke 2 til kanskje med tillhørende bukser…

 • janicke123

  Flott genser! Herlige farger du har valgt. Enig med deg – ribbestrikk er kjeeedelig, men du verden så deilige plagg det gir! 🙂 Ha ei strålende helg!

 • Mmmarianne

  Veldig fin! Ribbestrikk er til å vokse i, ja! Nevøen min fikk voksebody i rib som trolig vil passe frem til konfirmasjonsalder.

  Men nå fikk jeg også lyst på eviglang ribbestrikk! Ribbegenser til lille meg?!

  Ha ei fin høstuke!

 • Lunamon

  For en fantastisk genser strikket i ribb..
  Har også ett sånt evighets arbeide bak meg.
  Bestemte meg for å strikke på det når jeg så en bestemt serie på tv.. for jeg haaater ribb,
  eller dvs det var ikke så vanskelig, med litt og litt. Jeg strikka «min» til minsten, men både han og søstra sloss om genseren, så den må være god. Anbefales. JEG brukte baby i rib som utganspunkt, bare øka mere og i stedet for å felle for arm, strikka jeg armer.

  Så det går an :o)

  Får bare skrevet dette som anonym,
  men er jo ikke det da…
  LUNAMON her…