Ukategorisert

Håndspunnet sjal – Annis

Da jeg og mamma var på spinnetreff tidligere i sommer, fikk mamma se et ferdig Annissjal fra Knitty.com som hun falt pladask for, og ønsket seg et slikt. I London på Knit Nation kjøpte hun garn, men desverre så ble det for tynt til nettopp dette sjalet. Som den snille datteren jeg er (hehehehe) spant jeg garn til sjalet, og nå er det ferdigstrikket. Siden jeg er stillesittende med en stor gipsklump på benet fikk hun blokke det selv, og jeg synes hun gjorde en veldig bra jobb (du er flink, mamma).

Garnet jeg spant, endte opp på 651 meter, 2-trådet og med en tykkelse på 20wpi, vekta var rundt 130 gram.

Formen har vært dårlig etter operasjonen forrige uke, og etter at sjalet ble ferdig, har jeg ikke gjort noe som helst av håndarbeid. Men når man ikke orker noe som helst er det litt koselig å fiffe seg litt opp med neglelakk på smålankene. Denne gangen ble det turkis, og jeg kjenner på middelhavsfølelsen når jeg kikker på de 😉

7 kommentarer