Ukategorisert

ME/CFS: Norske forskere med gjennombrudd i ME-behandling

En stor takk til TV2 som har fremmet ME-saken de siste dagene!

Den siste uka har det vært mye ME-fokus i media, og spesielt på TV2. For meg som ME-pasient er dette store nyheter, og det at det er funnet en medisin som har hjulpet 2/3 av de som det er testet, vekker mange følelser og håp hos meg. Det er også veldig godt å høre leger si at det er en autoimmun sykdom og ikke en psykisk lidelse som så mange har fått høre. For har man ME så er det ikke å bare ta seg sammen, man er syk, veldig syk.

Det som har kommet frem i media om «Rituximab-studien» er oppløftende nyheter, men det kan fortsatt ta mange år før den evt blir tilgjengelig. Skulle ønske den var tilgjengelig i morgen, eller aller helst i går.

TV2 har laget en samleside med alle artiklene og videoene fra nyhetsbildet om ME den siste uken:

ME/CFS: Norske forskere med gjennombrudd i ME-behandling | TV 2 Nyhetene

Én kommentar

  • anneglor

    ME pasienter trenger støtte fra myndigheter, legestanden, venner og familie:) Husk en klem, en sms, en telefonsamtale, et besøk eller ett lite vink kan gi de lange dagene litt innhold:)