Ukategorisert

UpstreamAlpaca – Babyalpaca

Denne fra upstreamalpacas.etsy.com er nå blitt delt opp i 3 hauger med fiber; 1 lilla, 1 lys grønn og 1 mørk grønn. Jeg har funnet frem Lille Frøken Hansen (minispinneren) og begynt spinningen. Jeg valgte å spinne fargene hver for seg, men det blir nok en liten tweedeffekt siden at det blir med litt av de andre fargene sammen med hovedfargene. Jeg har spunnet ferdig det lilla, og spinner nå den lysegrønne.

Har ikke gjort noe som helst håndarbeid på over en uke nå, så jeg er stolt over at jeg klarte å spinne litt i dag, måtte det vare! Rokken er nå pakket bort for dagen, viktig å ikke overdrive, og jeg ble litt brukt opp igjen 😉

Én kommentar

  • Lise

    Heihei
    Jeg ser du har en liten elektrisk rokk (?) Jeg har vurdert å investere i en elektrisk rokk da jeg spinner en hel masse. Jeg driver med ullproduksjon av både sau og angorakaniner, men bruker kaninene mest. Jeg har ca 20 kaniner og selger løsull. Jeg spinner til eget bruk, men etterspørselen etter garn er også stor. Jeg har derfor vurdert å skaffe en elektrisk rokk. Hvordan er denne å bruke? Du må mate på selv, lett å få jevnt garn. Lettere å bruke denne en en vanlig rokk?? svar meg gjerne på lise.nygaard@live.no