Ukategorisert

Babysvøbet – Det hele kongerige

Det har vært stille fra meg lenge nå, men jeg har fått strikket litt under stillheten. Den siste 1,5 mnd har jeg jobbet med et babyteppe, også kalt prinseteppet, eller i dette tilfellet prinsesseteppet. Mønsteret er «Babysvøbet – Det hele kongerige», og er det tepppet som de danske prinsene og prinsessene har reist hjem fra sykehuset i.

Dette teppet har jeg strikket på pinne 4mm og garnet jeg har brukt er Nøstebarns silkeull, teppet er fantastisk mykt og godt, og med silken så får det en nydelig tyngde over seg også. Det ble akkurat for lite med 2 hesper, det gikk tomt mens jeg jobbet med ytterborden på den siste siden, så husk å kjøp 3 hesper Nøstebarnull hvis du skal strikke dette. Teppet er enkelt å strikke, men ytterborden er tidkrevende, 140 spisser som strikkes rundt hele teppet, men man kommer i mål og resultatet er verdt arbeidet!

Og som seg hør og bør, flere bilder må til!

12 kommentarer