Ukategorisert

Spinnerier siden sist

Bildet fra Cloudlover.com

Husker dere Polwarthen jeg viste frem fra Cloudlover.com, som er til spinalongen og knitalongen til TheKnitGirllls? Den er nå ferdig spunnet og endte opp som et entrådet garn, som venter på å bli strikket til noe. Startskudden for «strikk sammen» begynner den 1. desember, jeg gleder meg 🙂

Mitt ferdige garn 🙂 1-trådet Polwarthull i fingering weight tykkelse. 4 oz

Bilde fra http://www.etsy.com/shop/enchantedknoll

Neste hespe som er ferdigspunnet er batten som jeg kjøpte fra Enchanted Knoll Farms. Denne består av ull, bambus, sarisilke og glitter. Jeg delte opp batten i små strimler og spant de uten system. Resultatet ble et totrådet garn, og jeg elsker fargene.

Ferdig spunnet, 2-trådet garn, 3,5 oz.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.