Ukategorisert

Julepost

For noen år siden broderte jeg en julepost til meg selv, med en liten fjøsnisse på, mens mamma alltid har brukt min utklipte filtnisse som jeg lagde til henne i 1. klasse. Hun ble en smule misunnelig på min julepost, og jeg bestemte meg for å lage en til henne også. Det er blitt noen år siden jeg kjøptet settet med alt jeg trengte til hennes julepost, men jeg begynte aldri på den.

I år fikk jeg motivasjonen, og jeg har i november brodert på hennes julepost. Jeg så ikke for meg for at jeg skulle bli ferdig i år, og sa til mamma at det er ikke sikkert den blir ferdig i år.

Lommen var tidkrevende, men plutselig løsnet det og jeg fikk den ferdig! Mamma på to ben dampet den og klippet til fór, og jeg monterte den ferdig. Nå henger den på døra hos henne og er klar for å oppbevare masse hyggelig julepost.

2 kommentarer

  • anneglor

    Tusen takk for en nydelig julepost Marianne:-) Den forrige du laget har jeg brukt i 20 juler og den nye vil bli brukt til jeg blir runder 100 år:-) KLÆM!

  • Anonymous

    Dette var en skikkelig trivelig julepost. En fornøyelse å ta fram år etter år. Julepost er på vei…… A9ta :0)