Ukategorisert

Skjerf i håndspunnet garn – Peaks and Valleys

I sommer spant jeg grønn BFL som jeg hadde kjøpt på Etsy.com. Jeg spant den til et totrådet garn, som har marinert i garnhyllene i en god stund. Nå var det på tide og la garnet bli til noe. Etter et søk på Ravelry.com kom jeg frem til at det måtte bli et skjerf. Og mønsteret jeg fant het så mye som Peaks and Valleys. Et perfekt mønster uten for mye detaljer, men nok til litt hjerneaktivitet hos meg, og lite nok til at garnet fikk skinne uten at noe tok vekk oppmerksomheten. Skjerfet ble startet på nyttårsaften, og ble ferdig den 5. januar. Jeg har bare ikke fått lagt ut bilder før nå siden Mac’en har vært på verksted.

 Skjerfet ble strikket på pinne 4 mm, og jeg brukte opp omtrent alt garnet jeg hadde, strikket til jeg ikke hadde nok til enda en rapport.

12 kommentarer