Ukategorisert

40 000 besøkende – Giveaway!

I anledning hele 40 000 besøk (!) på bloggen min har jeg lyst til å dele ut en premie til en av dere. Det er helt utrolig å tenke på at 40 000 ganger har det vært besøk inne på bloggen min og lest om det jeg har komme med. Alt fra strikking, spinning, hekling, garn, ull og tull, det gleder meg enormt å vite at så mange har lyst til å lese det jeg blogger om.

For å feire dette ønsker jeg å gi bort et en pinneveske (du kan velge hvilken av de tre på bildet du har lyst på)  til en av de som legger igjen kommentar. Den 1. mars trekker jeg tilfeldig en vinner blandt kommentarene, kanskje blir det deg? 😉

Litt om pinnevesken: 
 
Pinnevesken er perfekt til strømpepinner i sidene, og plass til småting i midten som saks, målbånd, maskemarkører +++
Ferdige mål: H=22cm B=18cm

37 kommentarer