Ukategorisert

Et lite menneske sin første ullbukse, og hjertekjole

Jeg har alltid vært glad i å strikke babyklær, helt fra jeg startet å strikke så har babyklær vært en favoritt. Nå kjente jeg at tiden var inne for å fylle opp lageret med litt småklær igjen, og tenkte litt på hva som ville være den perfekte nyfødtbuksa. Før så har jeg alltid strikket selebukser, men bena er alltid så vide, og med et nyfødt lite nurk så havner bena stort sett ovenfor buksebena 😉

Valget falt derfor for en ribbebukse i str 50/56 som er strikket i Wollmeise 100%. Jeg tenker at denne må være perfekt! Ribben tilpasser seg knøttet som er inni, og buksebena og livet kan brettes slik at buksa blir passet, og den er myk og god. Jeg har kommet frem til at Wollmeise må være et perfekt babygarn. Kan vaskes i maskinen, 100% ull og den er kløfri som et bomullsgarn.

Mønsteret fant jeg på Garnstudio sine sider, og jeg har strikket på pinne 3 mm.

Det neste prosjektet jeg hadde lyst til å strikke var en kjole som har ligget på ønskelista lenge. Den heter Sweetheart og er designet av Tora Frøseth. Jeg har strikket str. 3 mnd, og modifiserte mønsteret med å legge til en hjertebord nederst på kjolen også. Jeg har brukt pinner 2,5 mm og 3 mm, og garnet er FeistyGrrrl fra Tempteds garnklubb som jeg er med i.

Pyntet med et par søte Hello Kitty knapper som jeg fikk i en bytterunde for en tid siden. Hurra for å bruke garn og knapper fra lageret!

9 kommentarer