Ukategorisert

Håndspunnet garn

Siden jeg opererte ankelen i oktober har rokken Rose stått på hvil, ikke så greit å tråkke på pedalene når man har en ankel som er syk. Men på nyåret ble ankelen fri for skinnen og jeg kunne begynne å tenke på rokken Rose igjen.

Jeg fant frem ei remse ull (blanding mellom merino og mulberry silke) som jeg hadde kjøpt på Knit Nation i London i fjor sommer. Tråkket forsiktig og startet med 10 minutter om dagen.

Det var sååå godt å komme i gang igjen, og selv om det gikk sakte så ble det flott. Og nå er ankelen i full sving på rokken igjen. Det er genialt med elektrisk rokk, men det er noe eget med å tråkke på en rokk.

Garnet jeg fikk til slutt er et tretrådet tynt garn som målte 28 wpi før vask. Jeg har kjedetvinnet tråden slik at jeg nå har et 3-trådet garn, 100 gram og 349 meter. 

Nå gleder jeg meg til å spinne mer, og det er deilig å tenke på at jeg ikke skal sitte med bena i gips og skinne som i fjor, 26 uker med syke ankler er alt for lenge!

9 kommentarer