Ukategorisert

Henslowe

I fjor sommer kjøpte jeg et hespe Malabrigo Sock bare for å prøve det, jeg har nemlig ikke strikket med Malabrigo Sock før. Fargen jeg kjøpte heter Ochre og jeg absolutt elsker fargen, den er nydelig, og det øverste bildet viser fargen ganske så perfekt.

Med bare et hespe måtte jeg lete litt etter hvilket sjal jeg ville strikke, jeg ville at det skulle bli litt størrelse selv om jeg hadde bare det ene hespet.

Tilfeldigvis kom jeg over et mønster på Ravelry.com som het Henslowe. Jeg falt pladask for mønsterborden som er langs kanten på sjalet. Blondekant, nydelig tekstur… ja, rett og slett perfekt for meg. Sjalet gikk kjapt unna, men den siste borden var jeg ikke helt forberedt på 😉 Den skulle strikkes på tvers samtidig som jeg da felte av, men det endte godt og jeg er veldig fornøyd.

Sjalet er strikket på pinne 3,5 mm.

5 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.