Ukategorisert

Søndag, morsdag og blokking av sjal

Starter dagens innlegg med å ønske alle mødre gratulerer med dagen!

Her er det rolig søndag i dag. Fyr i ovnen, kaffe og litt langrenn på TV. Har ikke kommet igang med dagens strikking enda, men jeg har fått vasket det siste sjalet jeg har strikket og det ligger nå til blokking. Fler detaljer får komme når sjalet er tørket og bedre bildet er tatt, men kan røpe at sjalet heter Henslowe og kan finnes på Ravelry.com (ca 30 kr).

Håper alle får en fin søndag 🙂

2 kommentarer

  • Janne

    Her kommer en liten forespørsel til deg siden jeg ser at du viser blokking i dette innlegget. Jeg synes er litt vanskelig å finne gode kilder om hva man bør gjøre med strikketøyet etter at selve strikkingen er ferdig. Dette gjelder både ulike teknikker og verktøy man kan bruke for å virkelig få frem potensialet i det ferdige produktet. Har du noen tips til gode kilder til dette, eller kanskje det kunne være interessant for deg å skrive en guide selv? Håper du tar utfordringen.

    Hilsen Janne