Ukategorisert

Nye lue til egoet

For noen år siden kjøpte jeg meg lue på Kappahl tror jeg det var, og den har jeg brukt siden. Helt sikkert en akrylblanding, men den har gjort jobben sin, og jeg likte hvordan den satt på mitt hode. Det skal sies at luer til Mariannes hode er vanskelig, inntrykket blir raskt et egg istedet for kledelig, det er en hårfin grense.

Så til saken. Lua jeg kjøpte for flere år siden har jeg studert nøye og fant ut at det ikke kunne være så vanskelig å strikke min egen versjon. Sparket i baken kom da lillesøster forelsket seg i min lue og den bodde mer borte enn her hjemme 😉 Jeg bestilte meg et hespe Cascade 220 som er et worsted weight garn. Det er brukt dobbel tråd, og pinne som måler 8 mm. Det sier vel seg selv at strikkingen gikk kjapt, et par timer forrige lørdagskveld og jeg hadde fått meg ny lue 😀

10 kommentarer