Ukategorisert

Over halvveis

Enda en lappe er ferdig, og jeg har fått ferdig 11 av 20 lapper. Mens jeg strikket lappen kjente jeg at det var på tide med pause igjen. Nå er den ferdig, og jeg tar meg en pause, vel vitende om at jeg nå er over halvveis på storprosjektet.

Denne gangen pakker jeg ikke bort teppet, for jeg har tenkt å jobbe mot et ferdig resultat.

Vet ikke helt hva jeg skal strikke nå… Strikke- og spinnelysten min er litt manglende om dagen, har vel sammenheng med at formen heller ikke er på topp. Jeg må finne det perfekte prosjektet som gir meg litt av strikkegleden tilbake igjen.

Har du tips til hva jeg kan gjøre nå? Legg gjerne igjen forslag i kommentarfeltet 🙂

Én kommentar

  • Moïra

    Det er mange, mange, mange, og jeg er en av dem, som strikker den Spectra fra Stephen West. Det er litt som å strikke den Hichhiker fordi når du er ferdig med en «wedge» du ser resultaten. Hvis du har to farger du er glad i so er det bare en glede å strikke den.